Ændringer i Acubiz hos brugere samt 1. og 2. godkender

29

SEP

Regnskab

Calendar box timer icon00:00

Den centrale Regnskabsafdeling (DcR) har låst felterne i Acubiz under dimensionerne; Afdeling, Finanslovskonto, Formål samt Sted.

Meddelelse om ændringer i Acubiz hos brugere samt 1. og 2. godkender. Den centrale Regnskabsafdeling (DcR) har fået låst felterne i Acubiz under dimensionerne; Afdeling, Finanslovskonto, Formål samt Sted. Grunden til dette er at man som bruger og som 1. og 2. godkender ikke skal kunne ændre i den kontering, der er lavet ved oprettelse af brugeren. Ved godkendelse/ændring af Acubiz bruger skal 1. og 2. godkender iht. regnskabsinstruksens skema 11 kun godkende konteringer, som de har bemyndigelse til at godkende.


Hvis dine Dimensioner; Afdeling, Finanslovskonto, Formål samt Sted i Acubiz ikke har din enheds dimensioner, så skal du udfylde blanket ”8121 Acubizbruger”


Du kan tilgå blanketten via WWW.ASA.GL > Forside > Tjenesterejse > Rejseafregning og dagpenge, så skal du trykke på Hvis du ikke er oprettet i Acubiz så klik her: https://erp.ditmerflex.dk/dcr/Login?returnUrl=%2fdcr%2fHome%2fMineBlanketter Når du har udfyldt blanketten, så skal du trykke på ”Send blanket”, så sendes den til din 1. og 2. godkender, når de har godkendt blanketten, så vil dine Dimensioner i Acubiz blive tilrettet.


Meddelelse om teknisk ændring i Acubiz for oprettede brugere og godkendere Fremadrettet vil en godkender alene kunne godkende konteringer, som vedkommende har bemyndigelse til, jf. regnskabsinstruksens skema 11. Fremgår din enheds korrekte dimensioner, dvs. afdeling, Finanslovskonto, formål eller sted, ikke under din bruger i Acubiz, skal du udfylde blanket ”8121 Acubizbruger”. Blanketten kan tilgås i blanketportalen her. Når blanketten er udfyldt og afsendt og dine 1. og 2. godkendere har godkendt blanketten, vil dine dimensioner i Acubiz vil blive tilrettet.